Pinksterfietstocht 2015

Voor alle fietsliefhebbers in Westland en omstreken.

Voor het 8e jaar op rij organiseert Stichting Westland helpt Afrika weer een Pinksterfietstocht, en wel op maandag 25 mei a.s.

Tussen 8.30 en 14.00 uur kan vanaf het Wilhelminaplein te Naaldwijk gestart worden aan een tocht van 25 of 40 kilometer voor tourfietsers, welke is uitgezet door de heer Theo van der Valk. Een langere route van 85 km. wordt uitgezet voor wielrenners. De routes voeren weer langs de mooiste plekjes van Westland en Midden-Delfland. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,– en kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee. Voor onderweg krijgt u weer een rugzakje vol gezonde Westlandse snacks en andere versnaperingen mee. Tevens maken de deelnemers kans op een prijs in de loterij, waaronder een startbewijs voor de Amstel Gold Race.

 

Het goede doel van 2015.

Het goede doel waar dit jaar voor gefietst wordt is Stichting Westland 4 Gambia. Deze stichting heeft zich tot doel gesteld de tandzorg voor kinderen in Gambia aan te pakken.

Meer informatie over deze stichting is te vinden op www.westland4gambia.nl.

 

Loterij.

Iedere deelnemer die inschrijfgeld heeft betaald krijgt tevens een lot waar verschillende prijzen mee te winnen zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse dinerbonnen, een startbewijs voor de Amstel Gold Race 2016, en nog veel meer leuke prijzen  te winnen.

 

Fietsen met je bedrijf of organisatie.

Vind je het leuk om met je bedrijf, serviceclub, vriendengroep of businessclub mee te fietsen, dan maken wij het u gemakkelijk. Als u van te voren de naam van uw bedrijf of groep doorgeeft, alsmede het aantal personen waarmee u fietst, en u maakt vooraf het inschrijfgeld aan ons over, dan kunt u bij de start na het doorgeven van uw bedrijfsnaam gelijk vertrekken.

 

Het Wilhelminaplein.

Dit jaar staat er voor de kleintjes ook weer een gezellig springkussen op het plein en is er een speciale fotoshoothoek ingericht waar je een foto kan laten maken met een speciale Afrikaanse achtergrond.

Deze foto zal niet veel later op de Facebook-pagina van Westland Helpt Afrika  en onze site verschijnen als aandenken aan deze dag.